< terug naar nieuwsoverzicht

Save the date: seminar Actuele ontwikkelingen filantropie op donderdagmiddag 6 juni 2024

19/12/2023
Het Gezelschap voor de Filantropie organiseert ook in 2024 weer een seminar Actuele ontwikkelingen filantropie: noteert u donderdagmiddag 6 juni 2024 vast in de agenda?

Het gezelschap heeft als doel tijdens dit seminar om op een toegankelijke en inspirerende wijze te prikkelen met vraagstukken en kennis bij te spijkeren.

Wat kunt u verwachten?

Begin 2024 komen we bij u terug met meer informatie over het thema en de locatie en de officiële uitnodiging. Daarnaast presenteren onze jaarlijkse uitgave  ‘Actuele ontwikkelingen filantropie’. In dit naslagwerk wordt door de experts van het gezelschap concreet gestalte gegeven aan kennisbundeling en dienstverlening. Tot die tijd kijken we terug op het vorige seminar waar circa 65 bestuurders, directeuren, managers, toezichthouders en leidinggevenden van ideële non-profitorganisaties en vermogensfondsen bij elkaar kwamen om te ontmoeten, te leren, te delen en geïnspireerd te worden door elkaars verhalen.

Meer informatie en contact

Wilt u ondertussen meer informatie over het Gezelschap voor de Filantropie of lezen over de actualiteiten in de filantropie? Contacteer ons of vraag de jaarlijkse uitgave ‘Actuele ontwikkelingen filantropie’ van het gezelschap aan via info@withaccountants.nl.

Dank ook voor het doorsturen van dit bericht naar andere bestuurders, directeuren, managers, toezichthouders en leidinggevenden binnen uw organisatie!

Gezelschap voor de Filantropie