Team

Ons team zet alle ervaring en expertise met passie en liefde voor uw organisatie in. Ontmoet hieronder een aantal van onze medewerkers. Kom jij ons team versterken? Kijk dan snel bij onze vacatures!

Pieter Alblas RA

Partner

‘Bekijk het eerst eens van een afstand'

De impact van een maatschappelijke organisatie is wat Pieter interesseert. Daarom is hij met passie als directeur betrokken bij WITh Accountants. Bij het controleren van de jaarrekening ziet hij elk risico als een uitdaging.
'Denk in oplossingen!'

p.alblas@withaccountants.nl
Tel. 088 - 0184 500

drs. Jan Snoei RA

Partner

‘Vertrouwen is goed, maar controle ook’

Mijn persoonlijke drijfveer om bij WITh te werken is dat ik me - samen met veel gemotiveerde collega’s - dagelijks mag inzetten voormaatschappelijke organisaties en daarmee ook mee mag helpen om de wereld wat beter te maken. De publieke taak als accountant spreekt mij aan, vooral ook om die in te vullen bij organisaties die werken met publiek geld en verantwoording afleggen over de juiste besteding daarvan.

Als directeur is het een mooie taak om leiding te geven. Als opdrachtverantwoordelijk accountant ben ik eindverantwoordelijk. We voegen zekerheid toe aan de cijfers en denken ook actief en breed mee met de interne en externe ontwikkelingen bij goededoelenorganisaties.

Samen met mijn vrouw en vier dochters woon ik in Veenendaal. In mijn vrije tijd wandel ik graag in de natuur, ben ik veel met ons gezin op stap en luister ik naar klassieke muziek.

j.snoei@withaccountants.nl
Tel. 088 - 0184 500

Berrie Tromp MSc RA

‘How can I help?’

Het mooie aan werken bij WITh is dat ik, in de rol als opdrachtverantwoordelijk accountant, mijn passie voor de inhoudelijke kant van ons vakgebied kan combineren met het werkzaam zijn voor organisaties die er écht toe doen!

Intern houd ik me onder meer bezig met de portefeuille vaktechniek, waarbij ik me graag laat uitdagen door ingewikkelde casussen. Het mooiste aan mijn vak vind ik om de soms taaie materie begrijpelijk uit te leggen aan zowel klanten als collega’s.

 In mijn vrije tijd ben ik regelmatig te vinden op de tennisbaan,  of verdiep ik me in een goed boek!

drs. Pauline Weijers RA

‘Life isn’t about waiting for the storm to pass. It’s learning to dance in the rain’

Ik ben ruim 20 jaar accountant. Mijn interesse ligt vanaf de start van mijn carrière bij de non-profitsector. In deze sector heb je wat mij betreft als accountant de meeste toegevoegde waarde: voor de klant, maar zeker ook voor het maatschappelijk verkeer. Naast de inhoudelijke kant van het werk, die wat mij betreft boeiend en uitdagend moet zijn, vind ik het belangrijk om plezier te hebben en trots te (kunnen) zijn op wat je doet.

Bij WITh kan ik mijn interesses en vaardigheden combineren. WITh is volledig gespecialiseerd in ideële organisaties. Hierdoor kan ik als accountant écht wat toevoegen. We hebben een bevlogen team dat met veel plezier samenwerkt.  

Ik heb naast mijn accountancyopleiding een opleiding tot bedrijfscoach gevolgd. Het combineren van vakinhoudelijke kennis met kennis over het gedrag van mensen binnen organisaties is een unieke combinatie.

Ik wandel graag, lees graag en ben altijd in voor een goed gesprek.

Wilfred Oosterom MSc RA

‘Een goed leven is iets meer doen, iets minder nodig hebben, vaak lachen,
groots dromen en dankbaar zijn voor wat er is.’

Binnen mijn functie als controleleider ben ik verantwoordelijk voor de directe aansturing van de controleteams en de begeleiding en coaching van de assistenten. Daarnaast verdiep ik mij ook graag in complexe(re) vraagstukken bij klanten.

Het ‘iets doen voor een ander’ is iets wat mij tot de non-profit sector heeft getrokken. De passie waarmee de ideologie van organisaties wordt nagestreefd, vind ik elke keer weer mooi om te zien. Ook waardeer ik de aandacht die er in de non-profit sector bestaat voor maatschappelijke verantwoording en governance.

Binnen WITh krijg ik de vrijheid om mijzelf te ontwikkelen en hierbij ook actief mee te denken bij ontwikkelingen in het kader wet- en regelgeving, de non-profit sector en eisen vanuit toezichthouders. Naast mijn werkzaamheden voor WITh heb ik voldoende tijd om met mijn gezin, vrienden en familie te kunnen genieten en dienstbaar te zijn aan de maatschappij.

Maarten Stuij AA

‘Ik vind het mooi om vanuit mijn christelijke levensovertuiging anderen te helpen en op basis van goed rentmeesterschap financiën te controleren’

Onze klanten hebben een belangrijke functie in de maatschappij, zij doen hun werk niet voor het eigen gewin. Dat maakt het werken bij WITh mooi. Als controleleider houd ik mij bezig met de aansturing van een controleteam, het opstellen van risicoanalyses ten behoeve van de jaarrekeningcontroles, het plannen van controlewerkzaamheden en de uitvoering van controlewerkzaamheden. Daarnaast ondersteun ik als relatiebeheerder klanten bij het samenstellen, beoordelen of analyseren van hun jaarrekeningen.

Ik sta graag klaar voor mensen die hulp nodig hebben en ben daarnaast actief bij evangelisatieprojecten in mijn woonplaats. Als mensen vragen hebben rondom financiën, sta ik altijd voor ze klaar.

Bram Baak

Adviseur

Vanuit de bestuurlijke ervaring die ik heb bij maatschappelijke organisaties groeide betrokkenheid en belangstelling voor de goede doelensector. De sector heeft te maken met specifieke regelgeving en vraagstukken en daar ligt een uitdagende rol voor de adviseurs en accountants.

Samen met Pieter Alblas, destijds collega bij accountantskantoor Hak + Baak, hebben we diverse adviestrajecten uitgevoerd in de sector en al snel groeide de gedachte een specifiek accountantskantoor op te richten. Vanuit ons netwerk ontstond een relatie met Pieter van der Kwaak verbonden aan Lansigt. Pieter had dezelfde visie en nog belangrijker dezelfde normen en waarden en het gevolg was de oprichting van WITh Accountants.

Mijn rol bij WITh is het adviseren van en meedenken met de directie over strategische vraagstukken.

Pieter van der Kwaak RA

Adviseur

‘De uitkomst van delen is vermenigvuldigen’

Al vanaf het begin van mijn carrière heb ik een hart voor goede doelen organisaties en de mensen die daarin werken. Mensen die vanuit bevlogenheid bezig zijn met hun werk en er het beste van willen maken.

De branche van ideële organisaties had behoefte aan een accountant die zich in deze branche specialiseert. In samenwerking met Bram Baak is WITh ontstaan. Bundeling van kennis helpt om het governance model zoals dat in de branche geldt, naar een beter en meer gebalanceerd niveau te helpen.