< terug naar nieuwsoverzicht

We luiden het voorjaar in met deze actualiteiten!

25/3/2022

Als dé expert voor goededoelenorganisaties en maatschappelijke organisaties praten we u graag bij over de actualiteiten die de komende tijd ook voor u van belang kunnen zijn.

1. Steunmaatregelen

Denk aan het tijdig beroep doen op en afrekenen voor de steunmaatregelen. Voor de huidige periode van het eerste kwartaal 2022 is het van belang dat de aanvraag NOW Q1 2022 (voor loonkosten) gedaan wordt vóór 13 april 2022 indien van toepassing. Van toepassing als de totale baten Q1 2022 20% of meer gedaald zijn in relatie tot het gemiddelde over 2019.

2. Trainingen en cursussen

WITh Accountants organiseert samen met Sparkle Academy diverse trainingen en cursussen. In het najaar van 2022 is ons aanbod voor u:

a. Leidinggeven aan goede doelen
b. Financiële verslaggeving voor ideële organisaties
c. Reputatieschade voorkomen en managen

Kijk voor meer informatie en mogelijkheid tot aanmelden op de website van Sparkle Academy.

3. Seminar Actuele ontwikkelingen filantropie

Op 1 juni 2022 staat het seminar Actuele ontwikkelingen filantropie in Amsterdam gepland. Tijdens dit seminar praten de specialisten van het Gezelschap voor de filantropie u bij over ontwikkelingen en actualiteiten in de sector. Wilt u aanwezig zijn bij het seminar in het Auditorium van de Postcode Loterij te Amsterdam? Meld u dan aan via info@withaccountants.nl. Graag tot
1 juni!

Zie voor meer informatie en aanmeldmogelijkheid: WITh accountants.

4. ANBI-formulier 2021

Het ANBI-formulier (of voor CBF-keurmerkhouders het Erkenningspaspoort) voor boekjaar 2021 dient vóór 30 juni 2022 op de website te zijn geplaatst.

Jan Snoei RA