< terug naar nieuwsoverzicht

Uitgave Gezelschap voor de Filantropie

22/12/2020
Het gezelschap voor de filantropie heeft haar eerste uitgave gepubliceerd. In deze uitgave staat een breed scala van actualiteiten en ontwikkelingen, die relevant zijn voor de goede-doelensector. De uitgave is bedoeld voor iedere leidinggevende, directeur, bestuurder of toezichthouder van goede-doelenorganisaties.

Het gezelschap vindt het belangrijk om kennis te bundelen en de sector een multidisciplinaire en integrale dienstverlening te bieden. Het gezelschap bestaat uit zeer ervaren experts met jarenlange ervaring in dienstverlening aan goede doelenorganisaties.

Het gezelschap verricht als community onbaatzuchtig werk voor de sector als geheel. De gezelschapsleden kennen de sector goed en zijn in staat om de actualiteiten en ontwikkelingen in het juiste perspectief te plaatsen en concrete handreikingen te doen voor goede-doelenorganisaties. Met de nieuwe uitgave wordt hier concreet gestalte aan gegeven.

Vorig jaar heeft het gezelschap een fysieke kennissessie georganiseerd, die dit jaar – vanwege corona – niet kon plaatsvinden. Daarom brengen we dit jaar een schriftelijke uitgave uit. Alle leden van het gezelschap hebben vanuit zijn of haar eigen deskundigheidsterrein een hoofdstuk geschreven. Het gezelschap bestaat uit de volgende professionals:

Pieter Alblas: accountancy op gebied van administratie, periodieke rapportages, samenstellen, beoordelen en controleren van jaarrekeningen, projectcontroles en brede advisering.

Bram Baak:  fiscaliteiten.

Martin Bauman: brede financiële advisering, governance, begeleiding CBF-keurmerk.

Karen Anne Hüpler-Hebben: (notaris bij KAeP NOTARIS)notariële dienstverlening, statuten en reglementen, verenigingen en stichtingen, ANBI, bestuurlijke inrichting / governance, advisering rondom structuren en samenwerkingsverbanden.

Bert de Jong: AVG, fondsenwerving, organisatieontwikkeling.

Marc Petit: intern toezicht, impact, brede actualiteiten in de sector.

Jan Snoei: accountancy op gebied van controle en beoordeling jaarrekeningen; risicomanagement, projectcontroles, benchmarks en brede advisering.

Interesse in de uitgave? Neem contact met ons op via info@withaccountants.nl en voor € 7,50 krijgt u een exemplaar toegestuurd.