< terug naar nieuwsoverzicht

Save the date: seminar Actuele ontwikkelingen filantropie op 1 juni 2023 in Amsterdam

16/12/2022
Het Gezelschap voor de Filantropie organiseert ook in 2023 weer een seminar Actuele ontwikkelingen filantropie: noteert u donderdagmiddag 1 juni 2023 vast in de agenda? Locatie: het Auditorium van de Goede Doelen Loterijen in Amsterdam.

Het gezelschap heeft als doel tijdens dit seminar om op een toegankelijke en inspirerende wijze te prikkelen met vraagstukken en kennis bij te spijkeren. Daarnaast presenteren onze jaarlijkse uitgave  ‘Actuele ontwikkelingen filantropie’. In dit naslagwerk wordt door de experts van het gezelschap concreet gestalte gegeven aan kennisbundeling en dienstverlening.

Wat kunt u verwachten?

Begin 2023 komen we bij u terug met meer informatie en de officiële uitnodiging. Tot die tijd kijken we terug op het vorige seminar waar circa 65 bestuurders, directeuren, managers, toezichthouders en leidinggevenden van ideële non-profitorganisaties bij elkaar kwamen om elkaar te ontmoeten, te leren, te delen en geïnspireerd te worden door elkaars verhalen. De enthousiaste inbreng van de deelnemers heeft heldere inzichten vanuit de praktijk opgeleverd.

Meer informatie of vast aanmelden?

Wilt u ondertussen meer informatie over het Gezelschap voor de Filantropie of lezen over de actualiteiten in de filantropie? Contacteer ons of vraag de jaarlijkse uitgave ‘Actuele ontwikkelingen filantropie’ van het gezelschap aan via info@withaccountants.nl. Wilt u zich vast aanmelden voor het seminar? Ook dat kan via info@withaccountants.nl.

Gezelschap voor de Filantropie