Gezondheid

Fondsenwervende organisaties die werkzaam zijn in de sectoren volksgezondheid, gehandicaptenzorg, blinden/slechtzienden en doven/slechthorenden.

Internationale hulp

Organisaties die zich bezighouden met ontwikkelingswerk, vluchtelingenhulp en slachtofferhulp.

Natuur en milieu

Instellingen die gericht zijn op zaken als dierenbelangen, milieubelangen en natuurbehoud.

Welzijn

Organisaties die zich richten op zaken als maatschappelijke en sociale doelen, mensenrechten, kunst en cultuur, sport en recreatie, onderwijs.

Levens-beschouwing

Visie op het leven, wat het leven betekent, wat de waarde ervan is en hoe het geleefd zou kunnen worden.

WITh is bijzonder

Als eerste accountantskantoor in Nederland richten we ons uitsluitend op ideële organisaties. Daar ligt ons hart, onze passie. Met hart en ziel zetten we ons sinds 2008 in voor goede doelen. Dat is WITh: speciaal, fris, helder en eerlijk. Welkom!
Benieuwd naar wat wij doen?

Testimonials

Nieuwsberichten

Wij delen graag relevante nieuwsberichten met u, om u op de hoogte te houden én te inspireren.

Naar de nieuwsberichten »

In gesprek met: Jan van Gils van Exodus Nederland

‘WITh geeft blijk van betrokkenheid’ In elke editie van onze nieuwsbrief stellen we een van onze klanten aan u voor….Lees meer

Maatschappelijke organisatie: blijf beheerst!

21-04-2018 Maatschappelijke organisaties hebben momenteel te maken met veel ontwikkelingen en actualiteiten, niet in de laatste plaats ingegeven door recente…Lees meer

Maak uw organisatie AVG-bestendig

20-04-2018 Op 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing voor alle organisaties die gegevens van personen…Lees meer

Toch geen inhoudingsvrijstelling dividendbelasting voor vereniging of stichting

18-04-2018 Bent u als stichting, vereniging of andere rechtspersoon niet onderworpen aan de vennootschapsbelasting, dan kunt u de ingehouden Nederlandse…Lees meer

Wat doet WITh voor u?

Controle jaarrekening

De jaarrekening is een belangrijk instrument voor uw organisatie. U legt er voor uw donateurs en andere stakeholders transparant verantwoording in af.

Governance

Wij helpen u bij het opzetten, beschrijven en controleren van de werking van uw governance. Onze medewerkers helpen met complexe en eenvoudige administratieve systemen.

Belastingadvies

Belastingregels kunnen behoorlijk ingewikkeld zijn. Wij begrijpen dat niet iedere organisatie hier experts voor in huis heeft. Daarom adviseren we graag.

Salarisadministratie

Een salarisadministratie kan complex zijn, zeker voor kleinere organisaties. De steeds veranderende wettelijke eisen vragen om een zorgvuldige en specialistische behandeling.

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief:

Of download deze hier:

Top